Klap maps uit
Project beschrijving
Plan Ooltgens plaatselijke Bos

Hooidijk&Weipolderseweg&Havendijk, Ooltgensplaat,

We zoeken ondersteuning voor het opzetten van een goed plan om het idee van een Ooltgens plaatselijke bos te realiseren.

Achtergrond
Een slecht functionerend compensatie bos nabij het dorp Ooltgensplaat willen we omvormen tot een park&bos&natuur gebied voor en door bewoners.
Drie delen kunnen worden omgevormd tot (1) arboretum, (2)een natuur speel - en kunstbos en een (3) natuurbos met begrazing.

huidige situatie
Alle seinen staan op groen, de plannen zijn technisch uitvoerbaar, de politiek en bevolking staan er sympathiek tegenover, maar ...
We willen nu een Plan van Aanpak met een opzet om draagvlak en een organisatie op te zetten om continuïteit te borgen. We hebben voor de deelgebieden drie technisch en netwerk sterke projectleiders, maar een maatschappelijk gedragen organisatie vraagt veel tijd en inzet.
We weten nu niet goed hoe dit aan te pakken. Naast een goed plan om een organisatie op te zetten willen we uiteraard een wervende folder of website met een wervende afbeeldingen. kortom communicatie.
We zijn overtuigd dat fondsen voor het uitvoeren van de omvorming geen probleem is, maar het beheer op lange termijn een zaak van goede organisatie is.
Kortom een goed uitvoerbaar plan.

Hendrik Baas
Ooltgensplaat
Status
Je kunt onderaan deze pagina meehelpen aan dit project.

Project status: 100%

Looptijd
Dit project loopt voor:
26 maanden
Nog 0 maanden te gaan.
Foto's en video's van dit project
Wat hebben wij nodig?
Geleverd:
  • Nee
Ontvangen:
  • € 0.00
Deel groen - Comment en share